Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Aanmelden voor Brummense Popquiz van start

Aanmelden voor Brummense Popquiz van start

Popquiz Brummen dendert voort. De vorige (tiende) editie was vanwege de coronapandemie een online quiz. Maar de organisatoren hebben er alle vertrouwen in dat het feestelijke muzikale festijn dit jaar weer op vertrouwde bodem gehouden kan worden, namelijk in De Vroolijke Frans.

Wat blijft na de online editie van vorig jaar, is dat de quiz in de Vroolijke Frans ook dit jaar live vanuit thuis kan worden gevolgd! Kortom, laat jouw gedachten maar langzaam afdwalen naar een nieuwe editie van de Brummense Popquiz. Wil jij met een team meedoen aan de Brummense Popquiz? Dat kan. Je kunt je vanaf nu weer aanmelden. De organisatie zoekt naar deelnemende teams van 3 personen.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 14 november. Dit via de website www.popquizbrummen.nl. Maar ook dit jaar geldt: wacht niet te lang met aanmelden. Er is op 27 december plek voor 12 teams! De Brummens popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, waar fel gestreden wordt om de eer om als team de allround muziekquiz te winnen. Het winnende team ontvangt de wisselbeker: de ‘Hans Broer Award’ (vernoemd naar de in 2016 onverwacht overleden initiatiefnemer Hans Broer).

De online editie in 2020 werd gewonnen door het team Vrijwillige Brandweer van Breda, het jaar daarvoor behaalde Team Hilarius nog in een volle zaal de meeste punten. Welk team gaat er op 27 december 2021 met de winst vandoor? De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt.

Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente verbonden zijn. Uiteindelijk treden er twaalf teams op maandag 27 december 2021 vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena in De Vroolijke Frans.

De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Inschrijven doe je via de popquizwebsite (popquizbrummen.nl). Deelnemen kan overigens niet vanuit huis, maar alleen in de popquizarena in de zaal.De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kun je terecht voor het stellen van vragen over de popquiz. Natuurlijk kun je ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Of stel jouw vraag via het vertrouwde mailadres popquiz@rtvveluwezoom.nl. Ook op twitter (@popquizbrummen) en instagram is Popquiz Brummen actief. Handig om te volgen, niet alleen voor het laatste nieuws, maar ook voor leuke popquizvraagjes die in de komende periode weer met enige regelmaat gepost gaan worden.

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.