De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Margriet Brandsma bij Vrouwen van Nu

Margriet Brandsma bij Vrouwen van Nu


De zomervakantie zit er voor velen weer op, dat geldt ook voor de Vrouwen van Nu Brummen. Zij gaan weer van start met hun programma op woensdagavond 13 september. Op die avond hebben ze gelijk een interessante gast uitgenodigd. Zij is landelijk bekend als journalist en auteur. en ze werkte jarenlang voor het NOS-journaal, onder meer als correspondent in Duitsland.

Bij de Vrouwen van Nu Brummen is op 13 september te gast Margriet Brandsma. Onderwerpen waar ze ongetwijfeld tijdens de bijeenkomst over gaat vertellen zijn onder andere: het ‘nieuwe’ Duitsland dat is ontstaan na de hereniging, welke rol spelen oorlog, deling en hereniging nog in het leven van Duitsers en haar journalistieke werk in oorlogsgebieden. Ook vertelt Margriet Brandsma over het door haar geschreven boek over Angela Merkel, oud-bondskanselier.

Deze avond – 13 september om 20.00 uur – is niet alleen voor leden, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. De locatie is Plein 5 in Brummen. Entree is 5 euro.Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.