De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

30º tijdens Zomerfeest in Terwolde

30º tijdens Zomerfeest in Terwolde

Midden in het dorp Terwolde wordt van 7 tot en met 9 juli de tweede editie gevierd van ‘Terwolde Viert De Zomer’. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet en daarbij is de gerenoveerde muziektent het vertrouwde middelpunt.

Het evenement kent een vol programma met diverse leuke en nieuwe elementen. Ook is samenwerking gezocht met diverse verenigingen in het dorp Terwolde. Het feest is vrijdagmiddag begonnen met een picknick met de leerlingen van de Bongerd.
Het programma wordt muzikaal afgetrapt om 14.30 uur door Slanina Cesta die voor De Ontmoeting en het publiek de vrijdagmiddag speciaal maakt. Een stukje Polka zal de stemming er vast inbrengen onder deze hoge temperaturen.

Om 16.30 uur is er de geslaagde VrijMiBo! Het gezellig maken met alle liefhebbers en alle vrijwilligers, sponsoren en hun collega’s. Een warme middag, een borrel en het begin van een warm weekend. Dit jaar is de rodeostier ingeruild voor Jack Tucker die een verbluffende tafelgoochel-act geeft! Het vak van tafelgoochelen: klein, intiem en ongedwongen. Vliegensvlugge kaarttrucs en verdwijntrucs laten je onder meer zien dat de hand vlugger is dan het oog.

Vrijdagavond gaat DJ Sander uitpakken met diverse mooie platen. Tijdens LenteLive heeft hij volgens velen een goede indruk achter gelaten. Om 22.00 uur dient Bende van Ellende zich aan. Een goede DJ met uptempo muziek, hiphop en af en toe een gouwe ouwe. Team Rush Hour start om 00.00 uur. Met een mix van o.a. house en urban kwamen deze heren volop in de schijnwerpers te staan in binnen- en buitenland. Team Rush Hour besteed ook de nodige tijd aan hun eigen muziek.

Tot zover de programmering van vrijdag 7 juli. Voor het programma van zaterdag 8 en zondag 9 juli kijk je op www.terwoldeviertdezomer.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.