Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Astronomische zomer begint met koeler weer

Astronomische zomer begint met koeler weer

Normale temperaturen tussen 19 en 23 graden

Precies wanneer de astronomische zomer komende maandag begint, komt er koeler weer aan. Met 19-22 graden, enkele buien, maar ook zonnige perioden, staat heel normaal weer op het programma voor deze tijd van het jaar. De lente eindigt zomers met 20-27 graden en vooral in de nacht naar zondag kans op onweersbuien.

De lente en zomer wisselen deze week stuivertje. Terwijl het tijdens de laatste dagen van de astronomische lente broeierig zomerweer was met zelfs een regionale hittegolf, lijkt het weer aan het begin van de astronomische zomer meer op wat normaal is aan het eind van de lente. Op maandag trekken buien over ons land, maar er zijn ook droge perioden met zon. Het wordt 19 graden in het noordwesten tot 23 in het zuidoosten.

Ook de dagen daarna is de temperatuur met 19-22 graden vrij normaal voor de tijd van het jaar. Geleidelijk neemt de kans op buien wel af en krijgt de zon meer ruimte. Mogelijk stijgt de temperatuur in het volgende weekend een paar graden en wordt het in het binnenland zomers warm met maxima van 25 graden. Het online bericht: www.weeronline.nl/nieuws/19-6-2021-koeler-begin-astronomische-zomer

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.