De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Bas en Nicolette trappen hun ‘Nederland heeft alles’ ontdekkingsreis af in Gelderland!

Bas en Nicolette trappen hun ‘Nederland heeft alles’ ontdekkingsreis af in Gelderland!

Nederlands bekendste BN-er koppel Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een reisboek maken: Nederland heeft Alles. Hiervoor bezoeken ze de komende maanden alle provincies. Naast het boek delen ze hun belevenissen via hun eigen social media kanalen en op het Instragram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’. Bas en Nicolette starten hun ontdekkingsreis door eigen land op donderdag 8 en vrijdag 9 april in Gelderland.  

Ze zullen deze twee dagen alle Gelderse streken bezoeken. Met het gebruik van een groot aantal ‘groene’ vervoersmiddelen wordt Gelderland op een duurzame manier in de etalage gezet.   

Interactief concept met tips van hun volgers

Bas en Nicolette hebben de afgelopen weken via hun social media kanalen, met een bereik van 2.8 miljoen unieke bezoekers per week, hun volgers gevraagd om zoveel mogelijk leuke tips aan te dragen. Ze hebben duizenden tips ontvangen. Binnen de coronamaatregelen die op het moment dat ze Gelderland bezoeken nog steeds van kracht zijn, zullen ze een aantal van deze activiteiten gaan ondernemen.

Nederland heeft Alles

Bas en Nicolette nemen hun volgers mee op reis door het verrassende, veelzijdige Nederland en laten zien dat het een vakantiebestemming kan zijn voor écht iedereen. Je kan hun belevenissen volgen op het Instagram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’, via de website nederlandheeftalles.nl en de eigen social media kanalen van Bas (@bassmit) en Nicolette (@nicolettevandam1). Na hun ontdekkingsreis door eigen land worden al hun belevenissen gebundeld in een vakantieboek. Het boek zal nog voor de zomervakantie verschijnen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.