De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Festival Old Dèventer weer in Worpplantsoen

Festival Old Dèventer weer in Worpplantsoen

Good Old Tonny Leerink presenteert de 8e editie

Deventer. Op woensdagmiddag 25 augustus vindt de 8e editie van het seniorenfestival Old Dèventer plaats. Gastheer en presentator van het unieke openluchtfestival voor senioren is de bijna 88-jarige gastheer Tonny Leerink. De voorstelling is van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf 13.00 uur als het terrein open gaat is er al muziek en vertier. Bij de ontvangst krijgt iedereen een gratis glaasje ‘pik-an-de-lippe’ aangeboden. Het reserveren van stoeltjes start op woensdag 11 augustus.

De hoofdact deze middag is het trio van Marjolein Meijers, altijd goed voor een hilarisch optreden. Marjolein, die al 35 jaar in het theater vak zit, is vooral bekend van de legendarische Berini’s en haar duo met Jan Rot, An & Jan. Met haar nieuwe trio brengt zij het programma: Van Berini tot Solex.
In het voorprogramma worden muzikale herinneringen opgehaald door het duo Nootmuskaat. Zij zingen Nederlandse levensliedjes en vertellen leuke anekdotes zich zelf begeleidend op de accordeon. Het trio Herman H Herbert van gitaarvirtuoos Arnaldo spelen de mooiste melodieën in de ‘fingerstyle’ van Harry Sacksioni.
Geheel volgens traditie krijgen de bezoekers na afloop een gratis kop kruudmoes aangeboden. Het is gemaakt naar origineel recept van Betsy Oosterwegel. Uiteraard vindt alles plaats onder de geldende corona maatregelen. Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan een stoeltje voor 1 euro via mail: www.muziekkoepelneringbogel.nl

Marjolein trio
foto 2019

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.