Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Fragments of Desire’ korte bijzondere tentoonstelling te Brummen

Fragments of Desire’ korte bijzondere tentoonstelling te Brummen

In de voormalige tentoonstellingsruimte in de oude broodfabriek te Brummen is eind november weer veel moois te zien op het gebied van hedendaagse actuele kunst. Eigenaresse en beeldend kunstenaar Aletta Bos nodigde een aantal zeer gerenommeerde, kunstenaars uit samen met haar werk te tonen dat van hoge kwaliteit is, maar tevens betaalbaar.

Deze korte enerverende laagdrempelig verkooptentoonstelling, van 14 kunstenaars, duurt slechts drie dagen. De kunstwerken die deze dagen op museale wijze getoond worden, zijn allen onder de € 400,-. Gedurende deze dagen bent u van harte welkom om het werk te bekijken en eventueel direct aan te kopen. We pakken het aangekochte kunstwerk desgewenst stevig en mooi voor u in onder het genot van een hapje en drankje. Geen tentoonstelling met een opening maar drie dagen feest. Juist voor de decemberperiode stellen we belangstellenden in staat, eventueel direct in contact met de kunstenaar een mooi werk te bemachtigen.

De tentoonstelling toont een diversiteit aan werken, u ziet o.a. schilderijen, tekeningen, edities, collages, textiele objecten, porselein, foto’s en drukwerk. Pareltjes om te geven of te krijgen. Veel van het werk is speciaal ter gelegenheid van deze driedaagse gemaakt en zal dus voor het eerst te zien zijn. Gedurende deze dagen zijn de kunstenaars wisselend al dan niet aanwezig.

Deelmemende kunstenaars:

Hinke Schreuders – Rozemarijn Westerink – Annegret Kellner – Carin Unverzagt
Ronald de Ceuster – Louise te Poele – Anook Cleonne – Margreet Kramer
Aafke Bennema – Barbara Helmer – Mariës Hendriks – Wouter Eelkman Rooda
Anne van As – Aletta Bos

Data en tijden:

vrijdag 26 november 10.00 – 18.00 uur
zaterdag 27 november 11.00 – 18.00 uur
zondag 28 november 11.00 – 17.00 uur

Locatie:

Gravenstraat 7 b 6971 AG te Brummen
Tel 06-30367332
Mail alettabos@gmail.com

Situatie

Gezien de regelgeving stellen wij het op prijs als u uw voorgenomen bezoek van te voren zou willen aanmelden door een bericht te sturen naar 06 30367332. In de ruimte is een ventilatie systeem aanwezig en er is voldoende ruimte om afstand te houden. We richten ons op het spreiden van bezoek.

Volg ons voor een eerste indruk, de kunstwerken en de opbouw vanaf half november op Instagram: fragments.of.desire

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.