De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Gratis concerten op het Worpplantsoen te Deventer!

Gratis concerten op het Worpplantsoen te Deventer!

Op zondagmiddag 15 augustus 2021  kun je genieten van maar liefst twee gratis concerten in de Koepel Nering Bögel op het Worpplantsoen te Deventer!

Voor deze gelegenheid beginnen we een half uurtje eerder, dus van 14.00 – 16.30 uur is het genieten geblazen!

Uiteraard gebeurt dit volledig Corona-proof, zodat de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. We zorgen voor voldoende zitplaatsen!

PROGRAMMA 15 aug:

14.00  – 15.00  Trio La Rosa.

15.00 – 15.30  Pauze.

15.30  – 16.30  Project Lohues. 

Graag zien we deze info in jullie media geplaatst. We voegen hierbij de info voor de deze zondag bij:

Trio La Rosa

Gitarist Göksel Yilmaz, zanger Anass Habib & accordeonist Benoît Rey vormen samen het La Rosa Ensemble. Een naam gebaseerd op één van de bekendste liederen uit de Sefardische cultuur “La roza enflorece” (De roos bloeit).

Een Sefardisch repertoire

De Sefardische cultuur is ontstaan tussen de 8e en 15e eeuw AD. De verdrijving van Joden van het Iberische schiereiland (Spanje en Portugal) in de 15e eeuw leidde tot een zwervend bestaan door tal van landen in het Middellandse Zeegebied, het Nabije Oosten en zelfs delen van Noord-West Europa. Hierdoor is in Sefardische muziek de invloed te voelen van een groot aantal culturen uit dit gebied. Een belangrijke compo- nent in Sefardische muziek is het gevoel heimwee en verlangen, en dan met name het verlangen naar verbondenheid met elkaar of met een gebied.

Project Lohues

Project Lohues speelt liedjes van Daniel Lohues en van zijn oude band Skik. Vol overgave, plezier en met een dosis humor en ongedwongenheid spelen wij zijn heerlijke liedjes over de beslommeringen en geneugten in het leven, over de liefde en de dingen tússen de regels. Een verassende mix van zijn ‘kleine’ liedjes en het swingende materiaal. Leuke liedjes waar een ieder zich in kan herkennen. Niet alleen heel gezellig maar zeker ook leuk om naar te luisteren.

foto: deventer.info

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.