Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Herfstfestival Broek

Herfstfestival Broek


Streekbieren streekproducten en livemuziek

Kom de herfst proeven tijdens het kleinschalige festival ‘Herfstfestival Broek’ bij uitspanning de Vroolijke Frans in Broek/Brummen op zondag 17 oktober. Er valt van alles te beleven! Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en livemuziek.Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling; In en rond de Kleine Frans.

Dit jaar extra aandacht voor streekproducten bij zo’n 10 standhouders. Van honing, wolproducten, kunstnijverheid tot figuurzagen. Een middag proeven van de bieren die gebrouwen worden in de kleinere brouwerijen zoals Bronckhorster uit Rha, Texel’s bier, Wolf en brouwerij Sage uit Brummen.Als klap op de vuurpijl tappen we ook een heel toepasselijk IPA bier van brouwerij Brouwersnös; de Frolijke Frans! En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje van gitarist zanger Han lebbink (ook een streekproduct..)!
Dit alles omzoomd met kraampjes van de streekproductenmarkt. Bij onze foodkraam kunt u enkele heerlijke gerechten proeven die bij de herfst passen als voorproefje op onze nieuwe menukaart.  U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in ’t Leusveld die start om 14.00 uur onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.