Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Informatieavond ‘Aardgasvrij wonen en werken’

Informatieavond ‘Aardgasvrij wonen en werken’

Brummen/Eerbeek – Alle woningen in ons land moeten in 2050 aardgasvrij zijn. Dat is het gevolg van gemaakte afspraken uit het Klimaatakkoord om de CO2-uitstoot terug te brengen. Op maandag 13 september organiseert gemeente Brummen daarom de informatieavond ´Aardgasvrij wonen en werken’. Tijdens deze avond laten we zien welke alternatieve verwarmingsbronnen er in onze gemeente zijn en geven we tips over wat u nu al kunt doen ter voorbereiding.

Waarom aardgasvrij?

Het gebruik van aardgas leidt tot een grote uitstoot van CO2. En teveel CO2 zorgt er weer voor dat de temperatuur op aarde stijgt. We hebben dus andere bronnen van verwarming nodig.

Alternatieven

Samen met verschillende partijen hebben we onderzocht welke alternatieve verwarmingsbronnen we in de gemeente Brummen kunnen gebruiken. Dat willen we graag met u delen tijdens de informatieavond op 13 september. Op deze avond is ook BrummenEnergie en Veluwonen aanwezig.

Komt u ook?

De avond vindt plaats in het Tjark Riks Centrum (Derickxkamp 2A, 6961 DL Eerbeek) en start om 19:30 uur. Let op: U kunt hier alleen bij zijn door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@brummen.nl met uw naam en het aantal personen. Mocht deze fysieke bijeenkomst niet door kunnen gaan door aangescherpte coronamaatregelen, dan wordt deze omgezet in een online bijeenkomst. In dat geval krijgt u vanzelf bericht.

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.