Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

IVN Online workshop: Kennismaken met een levende tuin!

IVN Online workshop: Kennismaken met een levende tuin!

18mei 19.30 uur

Relaxen in de zon. Vogels in de bessenstruik. Vlinders en bijen op de bloemen. Een egel onder de struiken. En lekkere bloemengeur in je neus. Velen denken dat je voor zo’n levende tuin groene vingers moet hebben. Toch kan iedereen dit! Met een slimme plantenkeuze gaat ook jouw tuin meer leven. Een plantenkeuze die naadloos aansluit bij de vogels, vlinders en bijen in Apeldoorn.

Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën, egels, geur of kleur in je tuin? Tijdens deze 1,5 uur durende online workshop leer je wat een levende tuin is en oefen je in een praktische opdracht hoe je een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken.

Tijdens de workshop krijg je ook veel praktische tips over het veranderen van je tuin in een paradijsje voor vogels, vlinders en andere dieren.

Natuurgidsen van IVN Apeldoorn begrijpen deze samenhang in de natuur en helpen je graag een eind op weg met je eigen tuin. IVN Apeldoorn organiseert voor het eerst (!) een online workshop ‘Levende tuinen’.  In twee keer anderhalf uur helpen we je tuin af te stemmen op het Apeldoornse dierenleven. Je volgt de workshop op je pc of laptop. Naast simpele opdrachten krijg je ook praktische tips en beantwoorden we vragen over jouw tuin.

De workshop wordt gegeven door twee natuurgidsen met veel kennis van natuurlijke samenhang in tuinen.

Data: 18 mei en 17 juni 2021. Telkens 19.30 u.

Meer informatie en aanmelden kan via www.ivnapeldoorn.nl

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.