De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Kerstboominzameling op woensdagmiddag 12 januari

Kerstboominzameling op woensdagmiddag 12 januari

Ook dit jaar weer ‘coronaproof’

Brummen/Eerbeek – Ook in 2022 organiseert de gemeente Brummen een kerstboominzameling en wel op woensdag 12 januari. We gaan voor een succesvolle en veilige inzameling, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Op woensdag 12 januari 2021, tussen 13.30 en 16.30 uur, kunnen particulieren (kinderen en volwassenen) en verenigingen hun kerstboom weer inleveren. Elke ingezamelde boom levert 50 eurocent op. De kerstboominzameling is niet voor bedrijven bedoeld.

U kunt de kerstbomen inleveren bij de volgende locaties:

Brummen:

  • gemeentelijk afvaldepot Arnhemsestraat 
  • Troelstralaan, ter hoogte van Kindcentrum Het P@rk (was ’t Goor)

Eerbeek:

  • grasveld hoek Volmolenweg/Poelkampstraat
  • groenstrook Kindcentrum De Sterrenbeek aan Derickxkamp
  • parkeerplaats Eerbeekse Boys aan de Veldkantweg 

We vragen u om grote partijen aan te bieden bij het gemeentelijk afvaldepot in Brummen of op de locatie bij de Eerbeekse Boys. 

Corona

Op de dag van inzameling hebben we zeker nog te maken met Corona. We vragen u dan ook om de dan geldende maatregelen in acht te nemen, zoals voldoende afstand houden van onze medewerkers voor een zo veilig mogelijke inzameling.

De gemeente Brummen organiseert ieder jaar de kerstboominzameling. Daarmee willen we voorkomen dat in het begin van het nieuwe jaar kerstbomen langs de kant van de weg komen te liggen. Dat ziet er niet zo fraai uit. De inzameling komt het milieu ten goede, omdat de ingezamelde bomen worden gecomposteerd. Een bijkomend voordeel is dat inwoners van de gemeente Brummen geen kosten hoeven te maken voor het verwijderen van hun kerstboom. Wilt u er zelf voor zorgen dat de pot/staander van de kerstboom af is?

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.