Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Lintje voor Eric en Alice Veldink

Lintje voor Eric en Alice Veldink

Koninklijke onderscheidingen voor de heer en mevrouw Veldink   

Brummen/Eerbeek –   Zaterdag 30 april zijn Eric en Alice Veldink uit Eerbeek koninklijk onderscheiden. Ze zijn beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het bijbehorende lintje werd opgespeld door burgemeester Alex van Hedel tijdens de opening van het zwemseizoen van Zwem- en Recreatiebad Coldenhove.  

De heer Veldink is ruim 25 jaar betrokken bij het zwembad; hij was de penningmeester. Door zijn strakke financiële planning kan het bad terugkijken op een zonnig financieel verleden. Vanaf 2009 was hij voorzitter van de stichting tot exploitatie van het zwem- en recreatiebad Coldenhove. Nu is het tijd gekomen om zijn betrokkenheid bij het zwembad te verminderen en legt hij zijn bestuursfunctie neer.

Ook zijn echtgenote Alice Veldink is al zolang betrokken bij het zwembad. Zij zorgt vanaf 2000 voor het reilen en zeilen van de kiosk, verkoop aan het loket en inwerken van nieuwe medewerkers. Hier is heel veel tijd in gaan zitten. Ook voor haar is nu de tijd gekomen om haar werkzaamheden te verminderen. Beiden dragen het zwembad een warm hart toe.  

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.