Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Maandverwachting: zo groot is de kans op nazomer in september

Maandverwachting: zo groot is de kans op nazomer in september

Een lange hete zomer was het dit jaar niet en juist door het wisselvallige weer vloog de zomer voorbij. Misschien kijk jij daarom wel extra uit naar nazomerweer in september, maar krijgen we dat ook? In deze maandverwachting vertellen we je wat voor weer het in september wordt.Ads by 

Misschien heb jij wel een lekkere vakantie gepland in september, of ga je juist weer aan het werk en wil je op je vrije dagen genieten van het mooie weer. Gelukkig zijn er in september genoeg mooie dagen, maar wekenlang nazomeren doet het naar verwachting niet.

Eigenlijk wordt september een hele normale maand. Dat betekent dat er geregeld buien over Nederland trekken en het op sommige dagen best wel grijs en kil is. Maar niet getreurd, bij een normale september horen óók nazomerdagen. Op dat soort dagen komt het zonnetje er lekker bij en is het met 25 graden genieten van de warmte. Dit soort zomerse dagen zijn wel duidelijk in de minderheid. Een groot deel van de maand kun je rekenen op maxima van 17-21 graden. Helemaal niet koud dus en daarmee is het een lekkere doe-maand waarbij je nog even van het groen aan de bomen kan genieten.

Lees ook: Dit weer is normaal in september

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.