De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Nieuw concept voor Halloween Eerbeek

Nieuw concept voor Halloween Eerbeek

Van 16 t/m 31  oktober is Eerbeek weer Halloween Eerbeek en iedereen kan meedoen  dit jaar. Geheel coronaproof. We gaan niet alleen biken, ook voor de Scary Skelters en wandelaars die een spannende tocht willen beleven wordt er een speciale locatie aangelegd. Voor alle leeftijden, en alles wordt ANDERS!

Halloween Eerbeek is vooral bekend geworden door de Halloween Ride, maar vanwege corona is deze vorig jaar afgelast. Ook in 2021 bleek het niet mogelijk om de fietstocht te realiseren.

Reden voor de organisatie om het eens helemaal ANDERS te gaan doen. Geen Ride, geen Party, maar wel een geheel vernieuwd concept voor een veel breder publiek.

Meerdere Halloweenparken maken van Eerbeek een Halloweendorp waar in de herfstvakantie veel te beleven is.

Voor de aanleg van de parken is de organisatie op zoek naar de mensen die materialen van de voorgaande edities op de plank hebben liggen en mensen die het leuk vinden om een locatie te bouwen en te beheren. Graag komen wij met deze mensen in contact. Lijkt het je leuk om samen met ons, je buren, vrienden, alleen of met een vereniging een locatie te beheren, mail naar  info@halloweeneerbeek.nl

Meer informatie is te vinden op www.halloweeneerbeek.nl

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.