Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Oecumenische Omroep Voorst a.s. zondag

Oecumenische Omroep Voorst a.s. zondag

Zondag 17 april 2022 is er weer een live uitzending van de Oecumenische Omroep Voorst. Ons team deze zondag bestaat uit Hannie Weijenberg (studiotechniek) en Lidy Hendriksen (presentatie).

Hannie begint even na 0900 uur met het uitzenden ons muziekprogramma. De muziek hiervoor is deze week al uitgezocht door Lidy.

Zondag is het Pasen, het einde van de 40 dagen tijd die begon op woensdag 2 maart. De afgelopen week wordt ook de stille week genoemd voor Pasen met daarin Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag, Met Pasen vieren wij het feest van de opstanding van Jezus.

Om 10 uur schakelt Hannie over naar de PKN Terwolde voor de Paasviering. De voorganger in Terwolde is ds W.G. van Iperen uit Barneveld.

Na de kerkdienst zo rond 11 uur begint ons verzoekprogramma gepresenteerd door Lidy. Ook u kunt voor iemand een plaatje aanvragen bij de personen die vermeld staan in uw kerk- of parochieblad.

Wij wensen u veel luisterplezier. Te horen op www.voorstveluwezoom.nl en op 105,3 FM en 107,5 FM. Ook te ontvangen via Ziggo op kabelradio kanaal 915 en via KPN kabelradio kanaal 1168 van de gemeente Twello en Brummen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.