De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles in Twello

Oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles in Twello

Als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, dat volgende maand start, komt Go Ahead Eagles naar sportcomplex De Laene in Twello. De tegenstander in dit oefenduel is Mamelodi Sundowns uit Zuid-Afrika. De terreinbeheerder van het sportcomplex is alvast aan de slag gegaan (zie foto) om het gras in optimale conditie te brengen. De oefenwedstrijd wordt gespeeld op zondag 23 juli om 15.00 uur.

Mamelodi Sundowns is een Zuid-Afrikaanse voetbalclub uit Pretoria die in de jaren tachtig erin slaagde naar de hoogste klasse te promoveren, maar wist ook enkele titels te bemachtigen. Voorwaarts uit Twello treedt op als gastheer en hoopt op een aantrekkelijke voetbalwedstrijd. Go Ahead Eagles heeft al vele jaren een grote aanhang in Twello en omgeving. Veel leden van Voorwaarts zullen ongetwijfeld uitkijken naar deze wedstrijd van de eredivisieclub Go Ahead Eagles uit Deventer.

De club Voorwaarts werd een aantal weken geleden benaderd of zij hun sportcomplex beschikbaar wilden stellen voor deze internationale oefenwedstrijd. In korte tijd moest het evenement concreet worden gemaakt en daarbij is de medewerking van beide clubs, de gemeente Voorst en de vele vrijwilligers essentieel. Zoals aangegeven de oefenwedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Voorwaarts dat je vind aan de Kerklaan in Twello. Aanvang van de wedstrijd is 15.00 uur, maar toegang is er al vanaf 13.30 uur. De entree is 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen.

Voor deze wedstrijd wordt veel publiek verwacht. Voorwaarts doet een oproep om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen en de auto te laten staan. Bij de kleedkamers op het complex is een fietsenstalling en indien nodig kan uitgeweken naar de stalling bij de kerk.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.