Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Ouder en Kind yoga bij de Bibliotheek

Ouder en Kind yoga bij de Bibliotheek

Ouder en kind-yoga is een gezellige gratis activiteit om samen met je kind te doen. Een kinderyogales zit vol beweging, plezier, samenspel en ontspanning. Echt even een momentje voor jullie samen! Dit keer staat het thema ‘Media Ukkie Dagen’ centraal. Via de agenda op de website www.bijdebieb.nl kunnen ouders zich aanmelden.

Over Ouder en Kind yoga

Yoga draagt bij tot de algehele ontwikkeling van een kind. De verschillende oefeningen, zowel actief als rustig en inspannend als ontspannend, maken dat de kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontplooien. Hierdoor komen kinderen meer in contact met zichzelf en dat bevordert hun innerlijke rust, concentratie, zelfvertrouwen en groei. Nynke Bos verzorgt deze lessen. Nynke komt naar de Bibliotheek in Brummen, Eerbeek en Twello om Ouder en Kind Yoga te geven. Samen met je kind kun je meedoen met deze speciale les.

Media Ukkie dagen

Dit jaar zijn de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart 2023. Er wordt dan aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media. Dus letten ouders en opvoeders op de juiste balans tussen mediagebruik en andere activiteiten. En tussen stilzitten en actief bezig zijn. Als professionals bij de Bibliotheek kunnen wij ouders daarin bijstaan en zoeken naar balans. Denk aan hoe kinderen media lezen, luisteren of kijken. Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? Kortom, hoe bewegen ze mét media?

Meld je snel aan! Er zijn maar een paar plekjes.

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.