Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Piet en Tinus bij Mo’j is luusteren

Piet en Tinus bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 15 mei   zijn weer twee gasten te beluisteren in het dialectprogramma in Mo’j is luusteren van VoorstVeluwezoom.  In het eerste uur komt de dichter Tinus van ’t Slyck uit Teuge aan het woord,. De dichter declameert  na een praatje met presentator Martien Kobussen een gedicht over (meestal) actuele onderwerpen.   Ook de tuinman Piet Groters uit Twello, oud kweker en bloemenarrangeur,  komt naar de studio. Hij vertelt over de werkzaamheden  die rond deze tijd in de tuin kunnen gebeuren. Nu (wellicht) de nachtvorsten voorbij zijn kan er veel geplant en gezaaid worden. Nu de moestuinen steeds meer in trek zijn en er een run is op volkstuintjes, zijn de adviezen van de tuinman zeer waardevol.  Vragen kunnen ingediend worden  bij mkobussen@hetnet.nl.

  In het tweede uur  is er een weerbericht, een voordacht van de Wierdense Revue en een shantykwartier van het SOS Matrozenkoor  uit Apeldoorn.  Mo’j is luusteren begint om 10.00 uur

Certificaat

Het team van Mo’j is luusteren (Martin van der Kaaij en Martien Kobussen) is blij met het certificaat dat de omroep VoorstVeluwezoom hen heeft toegekend voor het best beluisterde  programma in het eerste kwartaal van  seizoen 2021.  Het programma onderscheid zich, volgens het bestuur, qua inhoud en doelgroep en weet ook gebruik te maken van  sociale media en iedere week interessante onderwerpen en gasten en daarmee de luisteraar te verbinden.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.