Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

RRReis één dag gratis mee!

RRReis één dag gratis mee!

We mogen weer en dat vieren we!

Met de recente versoepelingen is er ruimte om weer op pad te gaan en makkelijker te reizen met het OV. Daar zijn we bij RRReis blij mee. Nu er meer mogelijk is, willen we graag dat iedereen kennismaakt met ons en het comfort van onze nieuwe, stille elektrische bussen ervaart. Daarom hebben we een tijdelijke actie om onze bussen gratis een dag uit te proberen. RRReis jij met ons mee? 

Ontdek RRReis met een gratis dagretour

Met het gratis RRReis dagretour reis je t/m 31 juli één dag naar keuze, buiten de spits, gratis mee in alle RRReis-bussen. Je bestelt het gratis dagretour t/m 18 juli via: RRReis.nl/gratismee

Een mooie kans om relaxed te reizen met onder andere wifi, USB-poorten voor het opladen van je telefoon of laptop en onze comfortabele stoelen.

Meer over RRReis

Of je nu onderweg bent naar werk, college, op visite gaat bij je oma of eindelijk weer een terrasje pakt… je reis begint met RRReis. De dagretour is geldig in alle bussen van RRReis, dus ook bij comfortRRReis, reserveerRRReis en buurtRRReis

Ervaar het gemak en onze service

Plan, boek en betaal je reis eenvoudig met de RRReis-app. Download in de Google Playstore of Apple Appstore. Ook in onze vernieuwde servicewinkel op het busstation Apeldoorn Centrum staan we klaar voor alle vragen van reizigers over RRReis.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.