Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Latest News

Popular Posts

Post From Author

Social media gebruiken bij de zoektocht naar een baan?

Social media gebruiken bij de zoektocht naar een baan?

Deelnemers Walk&Talk in Twello gaan ermee aan de slag!

Kun je social media gebruiken bij het zoeken naar een baan? Welk kanaal gebruik ik hiervoor? Hoe zorg ik ervoor dat ik online de juiste indruk wek bij aanbieders van werk? Hoe beschrijf ik mijzelf in een profieltekst?

Al deze vragen worden besproken tijdens de Walk&Talk bijeenkomst bij de bibliotheek in Twello op vrijdag 5 november om 09.30 uur. Aan het eind van de ochtend heb je als deelnemer volop ideeën gekregen over het vullen van een profiel op LinkedIn, welke profielfoto spreekt werkgevers aan en hoe beschrijf ik mijzelf op dit kanaal.

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Je kunt op vrijdag 5 november deelnemen aan de Walk&Talk. We starten om 09.30 uur en rond 11.30 sluiten we af. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Lees meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Welkom bij de Bibliotheek.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x