Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Sportief wandelen vanuit Twello

Sportief wandelen vanuit Twello

Woensdag 16 december 2020 tussen 10:00 en 12:00

Steevast vertrekt er, iedere woensdagochtend een wandoelgroep vanuit het Kulturhus op het Jachtlustplein. Onder begeleiding van een wandelcoach wordt er in twee groepen van verschillende niveaus gewandeld in en rondom Twello. Een keertje op proef meewandelen is mogelijk.

Woensdag 16 december 2020 tussen 10:00 en 12:00
(Update: Vanwege de coronamaatregelen is nog onzeker of deze activiteit door zal gaan)

Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die aan fitheid wil werken. Iedere woensdagmorgen wordt er om 10.00 uur (september t/m mei) aangevangen met een warming up waarna we opsplitsen in 2 groepen. In de zomermaanden (juni t/m augustus) start men om 09.00 uur. Daarna wordt er vertrokken voor een wandeling van respectievelijk ± 6 en ± 8 km die weer eindigt bij ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan. Twee wandelcoaches bepalen de route en begeleiden de groep.

De wandelgroep vindt gezelligheid erg belangrijk. Wanneer men omstreeks 11.30 uur weer terug komt wordt er ook altijd samen koffie gedronken, maar dit is uiteraard niet verplicht.

In de verschillende vakanties wandelt men gewoon door. Zelfs als het regent trekken ze eropuit. Enkel bij onweer of extreme gladheid gaat het wandelen niet door. Natuurlijk is het geen verplichting en beslist iedere deelnemer zelf of hij/zij mee wandelt.     

 Mensen die geïnteresseerd zijn in ‘sportief wandelen’ kunnen contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst, of sluit gerust eens aan op woensdagmorgen. De start is, zoals gezegd, om 10.00 uur bij ‘Klein Twello’ en in de zomer start men dus een uurtje eerder.KernTwello

meer info https://kijkindekernen.nl/agenda/72835/2020-12-16/sportief-wandelen-vanuit-twello-1

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.