Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Stoffer Langenberg te gast bij Mo’j is luusteren

Stoffer Langenberg te gast bij Mo’j is luusteren

Zaterdag  14 mei is Stoffer Langenberg  uit Klarenbeek weer te gast bij Martien Kobussen in het dialectprogramma Mo’j is luusteren van de streekomroep VoorstVeluwezoom.

Stoffer is vooral bekend als veelzijdig muzikant.  Hij speelt bij de muziekvereniging DES  in Hall maar ook verdienstelijk bij enkele egerlanderorkesten.  Hij kan boeiend vertellen over zijn landgoed  ’t Broeckse Hof aan de Vorsterweg in Klarenbeek.  Hij heeft daar verschillende maatregelen genomen om te besparen op gas, water en stroom.  Stoffer is een echt natuurmens en heeft een eigen kijk op hetgeen er gebeurd in de natuur.

In het tweede uur komt weerman Mark Wolvenne aan het woord.  Hij gaat dan vertellen of er toch een kans is op een zeer vroege hittegolf.!!!!!

De weerkaarten heeft hij er uitvoerig voor bestudeerd. Er is ook weer een voordracht en in het Andere kwartiertje dit keer mooie liedjes van De Vrijbuiters.   Mo’j is luusteren wordt zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur rechtstreeks uitgezonden zowel door RTVVoorst als door RTV Veluwezoom. Ook door de TV kanalen van VoorstVeluwezoom .

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.