Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Latest News

Popular Posts

Post From Author

Superspannende spooktocht bij Eerbeekse Boys

Superspannende spooktocht bij Eerbeekse Boys

Zaterdag 19 maart jl. was er een superspannende spooktocht bij Eerbeekse Boys. Maar liefst 86 deelnemende kinderen waren present in het clubhuis van Eerbeekse Boys.

De spooktocht is een initiatief van de Jeugd Evenementen Commissie van Eerbeekse Boys. De jongste deelnemers waren 5 jaar. 

De spooktocht speelde zich af in de bossen rondom het sportpark en draaide om het verdwenen kompas van de kapitein. De kapitein was zijn schat kwijt en alleen met een kompas was de schat terug te vinden. Tijdens de route moesten er opdrachten worden uitgevoerd om munten te verdienen.

Meer dan 20 figuranten speelden een rol in het spel. Bijzonder om te melden dat een grote groep spelers uit de leeftijdscategorie O-15 meededen als figurant.

Om ca. 21:30 uur was iedereen weer terug en hebben de kinderen hun beloning ontvangen in de kantine. Voor de figuranten en leden van de JEC was er een versnapering.

Eerbeekse Boys is bijzonder trots dat sinds een jaar weer een Jeugd Evenementen Commissie actief en zichtbaar is binnen de club.

Naast de Grote Club Actie, jeugdteam van de week en de spooktocht, staat er in de maand mei een voetbaldag op het programma, gevolgd door het beroemde Boys-voetbalkamp en de familiedag aan het einde van het seizoen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x