Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Taxatiemiddag in bibliotheek Twello

Taxatiemiddag in bibliotheek Twello

 

Heb jij thuis in de kast een (oud) boek staan en ben je benieuwd naar de waarde hiervan? Of heb jij nog een ansichtkaart uit vroegere tijden en wil je weten of dit een verzamelaarsobject is? Bezoek dan de taxatiemiddag op donderdagmiddag 30 december bij de Bibliotheek in Twello. De heer Molendijk van Molendijk Antiquariaat is dan aanwezig. Hij taxeert daar jouw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Taxateur Molendijk

De heer Arie Molendijk is een landelijk bekende taxateur en hij werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. Bij het taxeren komt veel kijken. Denk vooral aan: is het boek compleet, de band of omslag origineel, boekblok wel of niet afgesneden, wel of niet goed gerestaureerd enzovoort.” De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. “U krijgt altijd alle aandacht en uitleg.”

Welkom bij de Bibliotheek

Iedereen is op deze middag van harte welkom. Laat gerust één of meerdere boeken beoordelen door de taxateur. Adviezen voor een veiling of verkoop worden graag verleend.

Alles op een rijtje

Wanneer?                donderdag 30 december

Hoe laat?                 van 14.00 tot 17.00 uur

Waar?                     Bibliotheek Twello, Marktplein 11

Toegang:                vrije inloop zonder afspraak

Bijzonderheden:      coronamaatregelen zoals mondkapje en 1,5 meter afstand gelden.

Meer informatie:      www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Welkom bij de Bibliotheek.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.