Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Truckersdag van Zozijn

Truckersdag van Zozijn

Bij Zozijn in Wilp start zaterdag 30 september de rit met de vrachtwagens. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het terrein aan de Molenallee. Vanwege werkzaamheden rondom Terwolde rijden de trucks via de plaatsen Wilp, Posterenk, Bussloo, Voorst, Klarenbeek, Wilp-Achterhoek, Twello en Posterenk weer terug naar Wilp. Na de rit van ± 30 km zijn de trucks tussen 15.30 en 16.00 uur weer terug bij Zozijn. En naar zo’n truckersdag zal er ongetwijfeld nagepraat gaan worden door de chauffeurs en cliënten.

Onder de cliënten is veel belangstelling en ze kijken uit naar zaterdag om een rit te gaan beleven in een vrachtwagen en om de toeschouwers vanuit de cabine toe te zwaaien. Ook dit jaar hebben veel chauffeurs zich weer aangemeld voor deze truckersdag.

Waar zeker niet aan voorbij gegaan mag worden zijn de motorrijders van de Megafoon die het konvooi door het verkeer gaan begeleiden. En natuurlijk de vrijwilligers die de cliënten helpen bij het in- en uitstappen en om deze dag soepel te laten verlopen. Meer informatie vind je op www.zozijn.nl of Google: zozijn truckersdag

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.