Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Vernieuwde Primera Eerbeek

Vernieuwde Primera Eerbeek

EERBEEK – Deze week opende de vernieuwde Primera Eerbeek weer de deuren. Achter de schermen is er heel hard gewerkt. Harry en Henriette Tabor zijn dan ook enorm trots op het resultaat.

Wie de winkel binnen komt lopen, weet niet wat hij of zij ziet. Ondanks dat er geen uitbreiding van de ruimte is geweest, lijkt het alsof het veel ruimer is geworden. “Dit komt voornamelijk door alle veranderingen in de indeling. Kijk naar de plaatsing van de verlichting boven de displays aan de wanden en het vrij maken van de ramen aan de voorzijde,” vertellen een stralende Harry en Henriette Tabor. Bovendien is de verkoopbalie naar de rechterkant van de winkel verplaatst en hebben de diverse displays een andere plek gekregen. Alleen daardoor al, oogt alles veel overzichtelijker. Samen zijn ze nog de laatste puntjes op de i aan het zetten. Ze zijn dan ook heel erg blij met alle reacties en complimenten van de (vaste) klanten. 

Een officiële opening is er helaas niet geweest. Vanwege alle coronamaatregelen is daarvan afgezien. Wilt u een kijkje komen nemen en bijvoorbeeld gebruik maken van het nieuwe tapparfum? Dan zien zij u graag tegemoet. 

Door de nieuwe indeling kan het coronabeleid goed worden gehanteerd, maximaal 8 mensen in de winkel en uiteraard afstand houden. Bij het brengen van pakketjes dient u alles al verzendklaar te hebben. Zo kan alles snel worden afgehandeld.

Het adres van Primera Eerbeek is nog steeds Loenenseweg 6c te Eerbeek.

bron: https://www.brummensnieuws.nl/

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.