Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Waterschap Vallei en Veluwe heeft nieuw dagelijks bestuur

Waterschap Vallei en Veluwe heeft nieuw dagelijks bestuur

VoorstVeluwezoom/RTV794, Herman Woudenberg

Het algemeen bestuur van het waterschap heeft begin juni vier heemraden voor de bestuursperiode 2023-2027 benoemd. De vier heemraden vormen samen het dagelijks bestuur van het Waterschap Vallei en Veluwe.

De vier heemraden zijn Erik den Hertog (BBB), Carlo van Dijk (ChristenUnie), Bert van Vreeswijk (SGP) en Henk Veldhuizen (Ongebouwd, Landbouw). Samen met dijkgraaf Marijn Ornstein vormen zij het nieuwe college van dijkgraaf en heemraden.

De functie van het Waterschap Vallei en Veluwe is de zorg voor veilige dijken, schoon en voldoende oppervlaktewater en gezuiverd afvalwater in het gebied tussen IJssel, Nederrijn, Utrechtse Heuvelrug en Randmeren. Belangrijk hierbij is o.a. samenwerken en vernieuwen.

De komende tijd wordt onder meer de portefeuilleverdeling besproken en vindt de vaststelling van de Bestuursagenda 2023-2027 plaats.

Op bovenstaande foto staat het nieuwe dagelijks bestuur, v.l.n.r. Carlo van Dijk, Bert van Vreeswijk, Marijn Ornstein, Henk Veldhuizen, Erik den Hertog en Karl Blokland (secretaris-directeur). Foto: Evert van de Worp

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.