Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Wiel Palmen vertelt over zijn nieuwe boek “Droom van een twijfelaar”

Wiel Palmen vertelt over zijn nieuwe boek “Droom van een twijfelaar”

We kennen de Voorstenaar Wiel Palmen van de stichting Martinus, van zijn betrokkenheid bij Nepal en Thailand en van zijn professionele manier van ontwikkelingssamenwerking. Maar Wiel Palmen is ook schrijver. Zijn bekende boek ‘Nepal meer dan de Himalaya’ ontving lovende recensies. Inmiddels is er een nieuw boek van Wiel. De titel is “Droom van een twijfelaar.” Wiel gaat over dit boek vertellen op zaterdag 16 oktober bij de Bibliotheek in Twello.

Informatieve lezing met muziek en digitaal reisverslag

Op 16 oktober om 14.30 uur komt Wiel over zijn nieuwe boek vertellen bij zijn geliefde Bibliotheek aan het Marktplein. Wiel zegt: “de bibliotheek is een zeer geschikte locatie om het onderwerp van mijn boek aan de orde te brengen.” De inleiding van de lezing wordt gedaan door Eljan de Wijs, hoofdbestuurslid van Independent Order of Odd Fellows. Het gemengde koor Fa Mi Conento (vertaling: Maak mij gelukkig) onder leiding van Willemien Rouwenhorst doet de muzikale omlijsting van de middag door het zingen van madrigalen. Ook ziet u het digitale reisverslag (gemaakt door Nico van der Weele) van Wiel’s reis naar Nepal en Tibet op deze middag. De opbrengst van het boek gaat naar de Stichting El Mundo Nepal.

Interesse?

De lezing zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis. De inloop is vanaf 14.30 uur waarna de lezing om 15.00 uur start. Daarna kunt u gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas frisdrank. Hiervoor betaalt u € 1,-.  Heeft u belangstelling? Wilt u dan via wwww.bibliotheekbrummenvoorst.nl een reservering plaatsen? Goed om te weten dat er twee exemplaren van het boek worden uitgereikt tijdens de lezing.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.