Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Wisselvallig weer houdt in tweede helft zomer aan

Wisselvallig weer houdt in tweede helft zomer aan

Kans op zomerweer neemt toe halverwege augustus

Na de extreme regen van afgelopen weken verwacht Weeronline ook in de tweede helft van de zomer regelmatig buien. Halverwege augustus neemt de kans op zonnig, droog en warm zomerweer toe.

Voordat het opnieuw wisselvallig wordt, is het komende week aangenaam zomerweer. Daarbij blijft het overwegend droog en schijnt de zon geregeld. Met 19-24 graden is de temperatuur heel normaal voor de tijd van het jaar. Volgend weekend breekt dan weer een wisselvallige periode aan die een aantal weken kan duren. Compleet verregende weken worden het niet, want tussen de buien door zijn er ook geregeld droge perioden met zon. Met 20-25 graden blijft het normaal Nederlands zomerweer. Op een aantal dagen kan het wel warmer, of iets koeler zijn, maar deze dagen zijn duidelijk in de minderheid.

Halverwege augustus neemt de kans op zomers weer opnieuw toe. Dat komt doordat hogedrukgebieden zich in de buurt van Nederland nestelen. Daardoor kan de zon flink schijnen en de temperatuur oplopen naar 25 graden of meer. Het online bericht: https://www.weeronline.nl/nieuws/18-7-2021-weer-tweede-helft-zomer

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.