Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Zes nieuwe huurwoningen in Hall

Zes nieuwe huurwoningen in Hall

Aan de Domineeskamp in Hall komen zes nieuwe huurwoningen. Woningcorporatie Veluwonen bouwt deze in de plaats van vier bestaande huurwoningen. Woensdagmiddag 16 juni ondertekenden wethouder Ingrid Timmer en Marco de Wilde, directeur-bestuurder van Veluwonen, hiervoor alvast enkele stukken.

Voor het bouwplan is een wijziging nodig in het bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt nu ter visie. Daarnaast maken de gemeente en Veluwonen een aantal afspraken. Bijvoorbeeld over de inrichting van de openbare ruimte. Daar komt groen met een wadi voor de opvang van regenwater en bomen voor de nodige schaduw. Veluwonen heeft het bouwplan al besproken met de buurt. 

Volop vernieuwing in Hall

Ingrid Timmer is blij met het bouwplan van Veluwonen. “Hall krijgt hiermee zes mooie nieuwe woningen, dat zijn er twee meer dan nu. Zo bouwen we aan een goede mix van starters-, eengezins- en levensloopbestendige woningen. Samen met de 25 nieuwe woningen van Stichting Hall Bouwt komt er volop vernieuwing én vooral meer woonruimte voor verschillende doelgroepen in Hall.” De ondertekening van de overeenkomsten was één van de laatste handelingen van Marco de Wilde als directeur-bestuurder van Veluwonen. Donderdag neemt hij afscheid. Ingrid Timmer bedankte hem hartelijk voor de goede samenwerking en wenst Marco veel werkplezier in zijn nieuwe functie! 

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.