Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Inloopmiddag Geheugensteunpunt Brummen

Inloopmiddag Geheugensteunpunt Brummen

Op maandagmiddag 17 oktober kunt u zonder afspraak binnen lopen voor een kopje koffie of thee op de locatie van het Geheugensteunpunt in Brummen. De coördinator en vrijwilligers staan u graag te woord. Na de corona periode gaat alles vaak op afspraak.

Zomaar even binnenlopen met een vraag of voor advies, is niet meer zo vanzelfsprekend. Op deze middag bent u hiervoor tussen 14.30 en 17.30 uur van harte welkom in Plein 5. U vindt het Geheugensteunpunt op de begane grond, achterin rechts, in de ruimte waar  iedere maandagochtend de activiteiten /ontmoetingsochtend is voor mensen met vergeetachtigheid of dementie. Deze ontmoetingsochtend is een van de vele activiteiten die het Geheugensteunpunt organiseert voor inwoners uit Brummen en Eerbeek die last hebben van vergeetachtigheid of (beginnende dementie) en hun mantelzorgers.

Wilt u meer informatie over de activiteiten die het Geheugensteunpunt organiseert of bent u benieuwd wat het Geheugensteunpunt voor u kan betekenen? Kom dan langs op 17 oktober. Het adres is Graaf van Limburg Stirumplein 5 in Brummen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.