Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Opvallende cultuurcaravan peilt mening over cultuuraanbod

Opvallende cultuurcaravan peilt mening over cultuuraanbod

Ga in gesprek over cultuur in onze gemeente

Brummen/Eerbeek – Draagt u het culturele aanbod in de gemeente Brummen een warm hart toe? Vindt u dat in het cultuuraanbod iets ontbreekt? En moet de gemeente cultuurbeleving juist stimuleren of is dat iets waar een overheid zich juist niet mee moet bemoeien? Over deze en andere stellingen kunt u de komende drie weken in gesprek bij de ‘cultuurcaravan’. Deze opvallende (rode) caravan bezoek de komende weken diverse kernen in onze gemeente. U bent van harte welkom om bij die caravan het gesprek over cultuur in onze gemeente te voeren. Cultuurwethouder Ingrid Timmer en medewerkers van de gemeente Brummen, de combinatiefunctionarissen Cultuur en vertegenwoordigers van de Culturele Stichting heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee!

De cultuur caravan bezoekt in de periode van 14 tot en met 30 september de dorpen Hall, Eerbeek, Brummen, Empe, Oeken/Broek en Leuvenheim. Bij elk bezoek is er tussen 12 en 14 uur een gastheer of -vrouw waarmee u in gesprek kunt gaan over cultuur. Ook is het mogelijk om te plekke met behulp van een laptop een vragenlijst in te vullen waarmee u uw mening kunt laten weten over het cultuuraanbod en de manier waarop uw cultuur beleeft in onze gemeente. Uw ideeën hierover kunt u natuurlijk ook mondeling toelichten.

Uw mening is van belang

Uw informatie is namelijk belangrijk omdat de gemeente Brummen uw informatie wil betrekken bij de cultuurvisie die de gemeente gaat schrijven. Deze visie moet er voor gaan zorgen dat alle inspanningen die worden gedaan op het gebied van cultuur, zoveel mogelijk bijdragen aan een waardevolle en levendige gemeente. Daarom staat de maand september in het teken om met zoveel mogelijk inwoners het gesprek te voeren over dit onderwerp. Ook is een vragenlijst opgesteld om zoveel informatie op halen. Leden van het inwonerspanel Brummen Spreekt hebben de vragenlijst persoonlijk ontvangen. Inwoners die geen lid zijn kunnen eenvoudig meedoen door de vragenlijst in te vullen via de website www.moventem.nl/brummen. Of door de QR-code te scannen die is te vinden op de posters die op veel plekken in de gemeente hangen.

  • Dinsdag 14 september:             Hall (parkeerplaats Hallse Hull/Hallse brug)
  • Woensdag 15 september:         Eerbeek (op het Oranje Nassauplein)
  • Woensdag 22 september:         Brummen (op het Marktplein)
  • Donderdag 23 september:        Empe (bij de J.H. Isingsschool)
  • Woensdag 29 september:         Oeken/Broek (bij de Vroolijke Frans)
  • Donderdag 30 september:        Leuvenheim (bij basisschool De Rietgors)

Meer weten?

Op de website van de gemeente Brummen of het inwonerspanel Brummen Spreekt (www.brummenspreekt.nl) vindt u meer informatie over dit onderzoek over cultuur en het cultuuraanbod. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met mevrouw Pietersz, cultuurmedewerker van de gemeente Brummen. Zij is bereikbaar via het centrale telefoonnummer (0575) 56 82 33 en mailadres m.pietersz@brummen.nl.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.