Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Eerbeekse muziekvereniging Eendracht sluit haar Duitse tournee af met gratis concerten!

Eerbeekse muziekvereniging Eendracht sluit haar Duitse tournee af met gratis concerten!

Door: Martin Burgers – Eerbeek –

Muziekvereniging Eendracht sluit haar Duitse tournee af met twee concerten in Eerbeek. Het eerste concert gaat plaatsvinden op donderdagavond 22 juni op het Stuijvenburchplein en start om 19.00 uur. Het tweede concert vindt plaats op zondagochtend 25 juni bij de muziektent en start om 11.00 uur. Beide concerten zijn de afsluiting van een geweldige tournee van Eendracht afgelopen weekend in Duitsland.

Tournee in Duitsland

Het Fanfareorkest en KOE (Klein Orkest Eendracht) van Eendracht waren afgelopen weekend aanwezig op twee regionale festivals in de Duitse deelstaat Thüringen. Daar verzorgen zij een aantal optredens in de steden Saalfeld en Arnstadt. Op de heenreis gaf het KOE ook nog een optreden op het Königsplatz-plein in Kassel. De beide orkesten lieten een zeer gevarieerd programma horen. Van een klassieke mars tot bigbandmuziek en met diverse solistische werken. Speciaal voor het publiek werd ook een Duitse Polka ten gehore gebrachg. De vele bezoekers waren zeer enthousiast over het optreden van Eendracht.

Leerlingenorkest en Ensemble

De tournee en daarmee ook het muzikale seizoen sluit Eendracht af in Eerbeek. Alle orkesten van Eendracht zullen hierbij aan bod komen. Op donderdagavond 22 juni speelt het Leerlingenorkest samen met het Fanfareorkest op het Stuijvenburchplein in Eerbeek.

Op zondagmorgen 25 juni spelen het Fanfareorkest en het Eendracht Ensemble bij de muziektent in Eerbeek. Dit concert start om 11.00 uur, en de koffie is gratis.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.