Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

EXTRA WINTERCONCERT KOOR VOLVER  IN APELDOORN

EXTRA WINTERCONCERT KOOR VOLVER  IN APELDOORNWegens uitverkocht concert in Arnhem geeft VOLVER een extra concert in Apeldoorn, op zaterdagavond 28 januari om 20.00 uur in de Paslaankerk. 

VOLVER is een gemengd koor van zangers uit de stedendriehoek Arnhem-Apeldoorn-Zutphen.
Alweer twaalf jaar zingt het koor door oprichter-dirigent Gerard Schoren gearrangeerde liederen uit alle landen van het Latijns-Amerikaanse continent. Voornamelijk Spaanstalig, maar ook in het Braziliaanse Portugees en met een toefje Papiaments.
VOLVER (Spaans voor ´terugkeer´) presenteert zich veelvuldig op uiteenlopende locaties. Bij de Apeldoornse Paslaankerk is sprake van een terugkeer, het treedt graag weer op in deze fijne locatie.

In enkele arrangementen, van de hand van dirigent en gitarist Gerard Schoren, zullen ook nu weer koorleden solistisch, in kleinere subgroepen of als percussionist te horen zijn. Fluitist Rob Weterings, als vaste begeleider, steunt en verrijkt de zang.     
Voor wie nog niet bekend is met de schoonheid en het temperament van het Zuid-Amerikaanse lied is dit optreden van VOLVER een uitgelezen kans.

Datum en tijd: zaterdag 28 januari 2023, aanvang 20.00 uur
Plaats: Paslaankerk, Paslaan 6, Apeldoorn
Entree: 15 euro, kinderen gratis
Toegangsbewijzen: info & reserveren via www.volverkoor.nl

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.