Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Isseltaler Musikanten halen weer een topkapel naar Zweimal Blasmusik

Isseltaler Musikanten halen weer een topkapel naar Zweimal Blasmusik

Het ligt op een half uur rijden van ons verzorgingsgebied als Radio en TV station maar deze tip willen we je niet onthouden.

 
‘Zweimal Blasmusik 2021’ met de Böhmerwaldkapel uit het Limburgse Schinnen De Isseltaler Musikanten hebben in Babberich wederom een groot blaasmuziekfeest georganiseerd. Op zaterdag 23 oktober 2021 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en de Böhmerwaldkapel. Deze topkapel komt uit het Limburgse Schinnen en timmert flink aan de weg met een zeer gemotiveerde groep muzikanten, waaronder veel jonge talenten.      

In 2015 nam de Böhmerwaldkapel succesvol deel aan de Europese kampioenschappen voor Blaaskapellen en wel in de hoogste klasse ook wel genoemd “Die Profi-Stufe”. De kapel werd benoemd tot Vice-Europameister. In 2016 heeft De Böhmerwaldkapel op uitnodiging van de familie Lechner deelgenomen aan het Lechnerfest in Bisschofshofen in Oostenrijk met een deelnemersveld van enkel toporkesten uit Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

Op hun 1e cd “Mit Musik gehn wir auf Reisen” staat onder andere de nieuwe Böhmische klassieker “Böhmische Liebe” van componist Mathias Rauch. Van deze cd zijn er inmiddels in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk duizenden verkocht.

In juni 2018 werd de 2e CD “Musik fur Feinschmecker” gepresenteerd.   
Kaarten € 12,50 pp  via de ticketshop, de app op de website, per telefoon 026-3820245 en bij de muzikanten van de Isseltaler Musikanten
Waar ligt Babberich? klik hier 

 
(advertentie)

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

One thought on “Isseltaler Musikanten halen weer een topkapel naar Zweimal Blasmusik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.