Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Muziek Maak Je Samen!

Muziek Maak Je Samen!

Muziekvereniging Eendracht gaat vanaf half april 2023 weer starten met twee MuziekMaakJeSamen (MMJS) workshops. Voor kinderen én voor volwassenen. 

De workshop voor de kinderen uit de groepen 5,6,7 is gericht op de kennismaking met verschillende instrumenten. Je kunt dan denken aan saxofoon, bugel, trompet, trombone, bariton of drummen. Je maakt een keuze voor een instrument en daar ga je op verder. Al snel kun je dan gezamenlijk een gaaf nummer spelen. MMJS gaat van start op 11 april einde middag.

Afgelopen najaar is Eendracht voor het eerst met succes gestart met een volwassenversie van Muziek Maak je Samen (MMJS 18+) en dat gaan ze nu opnieuw aanbieden. “We merken dat ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden regelmatig aangeven ook weleens een muziekinstrument te willen proberen en dat kan dus nu” geeft Thea Lebbink aan. Thea is samen met een aantal andere vrijwilligers bij Eendracht één van de initiatiefnemers. “De cursus is een eerste kennismaking met muziek maken onder professionele begeleiding van een muziekdocent. De deelnemers leren in slechts 10 weken tijd de basisbeginselen van bijvoorbeeld blaasinstrumenten en slagwerk.” MMJS18+ gaat vanaf 13 april van start. 

Wil je hier meer van weten of je aanmelden?  

Kijk voor meer informatie op www.eendracht-eerbeek.nl of stuur een mail naar mmjs@eendracht-eerbeek.nl

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.