Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Vraag vanaf nu €1000 aan voor jouw muzikale plannen!

Vraag vanaf nu €1000 aan voor jouw muzikale plannen!

Gelderland van start in 2023

Music Support Gelderland is een fonds voor Gelderse muzikanten, opgezet door het Prins Bernhard Cultuurfonds en Poppunt Gelderland. De regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kun je maximaal €1000 aanvragen om een volgende stap te zetten op artistiek of zakelijk vlak.

In 2022 klopten zo’n 140 Gelderse artiesten aan voor een bijdrage uit het fonds. Een commissie van muziekprofessionals koos op basis van hun plan 40 Gelderse artiesten die samen ruim €38.000 ontvingen van Music Support Gelderland. Hiermee konden zij gericht investeren in bijvoorbeeld videoclips, studiotijd, coaching of artwork met het doel zo écht verder te komen met hun eigen muziek.

Vervolg in 2023
Vanwege het aanhoudende succes van de regeling wordt Music Support Gelderland dit jaar voortgezet, zelfs met extra budget! In 2023 is er circa €50.000 beschikbaar, verdeeld over vijf rondes. De eerste ronde opent op 12 januari en loopt tot en met 7 maart 2023.

Iets voor jou?
Check Music Support Gelderland!

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.