De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Bart Bello uit Eerbeek bij Mo’j is Luusteren

Bart Bello uit Eerbeek is vanavond 23 juni van 19.00 tot 21.00 uur te gast in het dialectprogramma Mo’j is Luusteren dat al vele jaren door Martien Kobussen wordt gepresenteerd.  Bart Bello is regelmatig present in de studio van VoorstVeluwezoom in Twello om zijn medewerking te verlenen aan het dialectprogramma. Er zijn grote problemen in de de agrarische wereld, zowel onder andere met het weer als in de politiek. Het voortbestaan en voldoende perspectief van de boerensector staat op het spel. Bart Bello heeft lang met machines bij de boeren gewerkt en heeft een goed luisterend oor en weet ongetwijfeld wat zij vinden van de plannen van de regering. Presentator Martien Kobussen gaat hierover in gesprek met Bart Bello en wisselt de gespreken af met vrolijke dialectplaatjes.

In het tweede uur aandacht voor Krek wa’j zek, het weerpraatje en een voordracht. Tijdens het gebruikelijke shantykwartier komen de diverse zeemansliedjes van het shantykoor Op Koers uit Gorssel voorbij.

Mo’j is Luusteren kun je vanavond live beluisteren van 19.00 tot 21.00 uur. Herhalingen van het programma zijn er ook en wel op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag van 17.00 tot 19.00 uur. Online luisteren is misschien nog makkelijker en kan via www.voorstveluwezoom.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.