De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Beekbergse tuinen open voor Muziekzomer

Beekbergse tuinen open voor Muziekzomer

Dit jaar staat er weer een Muziekzomer op het programma. Muziekliefhebbers kunnen genieten – tot en met 12 augustus – van jonge toptalenten op bijzondere locaties in Gelderland. Als bezoeker kun je kennis maken met jazz, klassieke en nieuwe muziek. De jonge musici zijn verbonden aan de NJON, de Nationale JeugdOrkesten Nederland. De NJON bestaan uit drie Nederlandse jeugdorkesten voor muzikaal toptalent. De orkesten zijn het Nationaal Jeugdorkest (18-26 jaar), Jeugdorkest Nederland (14-21 jaar) en het Jong Metropole (18-26 jaar).

Om kennis te maken met de Muziekzomer gaan twee naast elkaar gelegen tuinen in Beekbergen open voor een muzikale buitenmiddag. Elke tuin heeft een andere sfeer én elke tuin heeft een muzikaal ensemble dat bestaat uit talentvolle musici en een kort concert verzorgt.
De tuinen gaan open voor bezoek vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur zal in de tuin van Engelanderweg 32 het eerste concert worden gespeeld door het Kāna Trio. Het concert duurt ± 25 minuten duren. Om 15:00 uur staat het tweede concert gepland, verzorgd door het Isle Quartet. Het slotconcert zal om 16.00 uur worden verzorgd door het Mare Sextet in de tuin van Spelderholt 3.
Het volledige programma van de Muziekzomer vind je op muziekzomer.nl

Er is geen mogelijkheid om te schuilen bij regenachtig weer. Dus neem paraplu of regenkleding mee. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Parc Spelderholt aan Spelderholt 9.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Beeldentuin Martha Waijop Sculpturen aan de Spelderholt 3 is opengesteld op 4, 5 en 6 augustus van 11 tot 17 uur. Naast de sculpturen in cortenstaal en rvs is er ook kleiner werk in brons te bekijken. U bent alle dagen van harte welkom van 11 tot 17 uur.Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.