Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Ben Heart Foundation viert jubileum

Ben Heart Foundation viert jubileum

In dorpscentrum De Wieken in Vaassen zal het 20-jarig jubileum van de Ben Heart Foundation worden gevierd. Het feest wordt gehouden op zondag 10 september van 14.00 tot 19.15 uur. De Ben Heart Foundation zamelt geld in om kansarme kinderen in Indonesië een toekomst te geven. Ineke Kratzsch runt al jaren de foundation en Ben Heart geeft invulling aan het muzikale gedeelte. Muziek maakt een belangrijk onderdeel uit van deze middag met diverse artiesten zoals Danny Everett, de TMF Soulbrothers, Duo Ginger en een authentieke danser uit Bali Mister Edi en natuurlijk Ben Heart. Vanzelfsprekend wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. De middag wordt gepresenteerd door Lanny Dikmans.

De Ben Heart Foundation (BHF) heeft veel kinderen een kans gegeven op een toekomst door ze naar school te laten gaan in Indonesië. Veel gezinnen hebben een dak boven hun hoofd gekregen. Een kinderhuis en een familiehuis werden totaal gerenoveerd en er werd onderdak gegeven aan baby’s, kinderen en tienermoeders. De foundation heeft de beschikking over een geweldig vrijwilligersteam zowel in Nederland als op Bali.

In dit jubileumjaar wordt ook een actie gehouden. Het doel is om 20.000 euro bij elkaar te krijgen voor de bouw van een warung⁄galerie⁄koffiecorner voor 3 mannen met een beperking en hun familie. Door een aangepaste winkel⁄koffiecorner te bouwen kunnen zij zelfvoorzienend worden. Kaarten kun je reserveren op 06-29040262 en via inekekratzsch@gmail.com. Op de website www.benheart.nl vind je meer informatie over de jubilerende Ben Heart Foundation.
Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.