De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Boekenmarkt in Hanzestad Deventer

Boekenmarkt in Hanzestad Deventer

Boekenliefhebbers kunnen zondag 6 augustus hun ogen te kost geven om misschien wel een langverwachte literaire boekenwens in vervulling te laten gaan. De 33e editie van de Deventer Boekenmarkt begint zondag officieel om 09.30 uur, maar er zijn soms al bezoekers om ± 07.00 ’s ochtends om de markt op te gaan.

Elk jaar brengt deze boekenmarkt weer duizenden bezoekers naar Deventer om hun hart op te halen aan het grote aanbod van genres. Van kunst tot topografie, van kinderboeken tot poëzie en van literatuur tot strips. Zo gezegd, er is voor een ieder wat wils. In de editie van dit jaar zijn er 30 nieuwe boekhandelaren toegevoegd aan het aanbod en zijn de Brink en Nieuwe Markt weer als vanouds met kramen gevuld.

Om je wegwijs te maken in het grote aanbod is het Deventer Boekenmarktboekje 2023 handig om te raadplegen. Het boekje is verkrijgbaar bij onder andere de VVV Deventer aan de Brink 89 (Penninckshuis) en de informatiekramen op de Boekenmarkt.

Tijdens de Deventer Boekenmarkt is er ook een omvangrijk randprogramma met muziek, optredens, exposities en culturele activiteiten. En naar aanleiding van het Hanzejaar 2023 zijn er diverse concerten en tentoonstellingen te bezoeken. Voor verdere informatie kijk je op deventerboekenmarkt.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.