Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

BrummenEnergie bestaat 10 jaar!

BrummenEnergie bestaat 10 jaar!

VoorstVeluwezoom/RTV794, Herman Woudenberg –
De lokale energiecoöperatie bestaat dit jaar 10 jaar en viert dat met allerlei activiteiten door het jaar heen.
In 2013 is BrummenEnergie ooit begonnen met een klein groepje inwoners die zelf duurzame energie wilde opwekken in de eigen gemeente.

Nu heeft de coöperatie ruim 170 leden, twee zonneparken in bedrijf en een derde in ontwikkeling, tien energiecoaches en drie energieadviseurs die inwoners helpen bij het verduurzamen van hun huis.
BrummenEnergie kijkt in dit jubileumjaar zeker terug op de afgelopen tien jaar, maar kijkt ook vooruit.
Een goede koers uitzetten voor de toekomstige jaren, nieuwe activiteiten ontwikkelen en meer professionalisering is een doel om te realiseren.

Binnenkort vindt één van de activiteiten plaats en wel op maandagavond 26 juni. Arash Aazami verzorgt dan een jubileumlezing, waarbij hij de energietransitie als kans ziet en wat er mogelijk is om een lokaal energie-syteem te realiseren. De energie zo nodig zelf lokaal opwekken, te delen en op te slaan.
Arash Aazami is futurist, innovator, musicus en ondernemer. Voor de fundamentele verandering van het energiesysteem zal hij onder meer aandacht vragen. Belangrijk daarbij zijn de natuur en de ontwikkeling van het internet.

De lezing is in de Kruiskerk aan de Dr. Gunningstraat 27 in Eerbeek en begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Aanmelden voor de gratis lezing graag via www.brummenenergie.nl/jubileumlezing

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.