De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Brummense Buiten Bios

Brummense Buiten Bios

VoorstVeluwezoom/RTV794, Herman Woudenberg – De eerste vertoning van de Brummense Buitenbios vindt plaats op donderdag 6 juli en begint om 21.45 uur. Het is alweer het negentiende buitenseizoen en hiervoor wordt een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen tot een buitenbioscoop veranderd. De film die vertoond wordt is het komisch, maar ook romantische drama ’The worst person in the world’ van de Noorse regisseur Joachim Trier.

The Worst Person In The World gaat onder andere over Julie als ze bijna 30 wordt. Zij kan maar geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit ze meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.

De Brummense BuitenBios is een gelegenheids-buitenbioscoop in Brummen. Eén à twee maal per jaar wordt hier – in de open lucht – een filmvoorstelling gegeven. Er zijn geen stoelen en catering. Hiervoor dien je zelf te zorgen. Een trui kan aangenaam zijn later op de avond. Bij heel slecht weer wordt de voorstelling uitgesteld. In dat geval en ook in twijfelgevallen lees je dit op de site brummensebuitenbios.nl Op de hoogte blijven, volg BBB op twitter. Vragen? Bel 06-23380958 of mail naar info@brummensebuitenbios.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.