Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Earth Hour

Earth Hour

27 maart: één uur het licht uit voor de aarde

Op zaterdag 27 maart, tijdens Earth Hour 2021, gaat van 20:30 uur tot 21.30 uur overal ter wereld één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op onze aarde.

Miljoenen mensen, gemeenten en bedrijven, in meer dan 185 landen over de hele wereld, doen jaarlijks mee aan deze internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds. Van het Opera House in Sydney tot de Martinitoren in Groningen.

Cruciaal jaar voor de natuur
Het jaar 2021 is een cruciaal jaar voor de natuur op aarde. Wereldleiders beslissen tijdens de Biodiversiteitsconferentie, dit najaar, over de mondiale aanpak tegen biodiversiteitsverlies, ontbossing en klimaatverandering. Doe mee met Earth Hour én teken de petitie Voice for the planet.. Alle stemmen van deze petitie worden op de Biodiversiteitsconferentie aangeboden. Op voicefortheplanet.org staat meer informatie.

Earth Hour LIVE
Tijdens Earth Hour organiseert WWF-Nederland van 20:15 tot 21:45 uur Earth Hour LIVE. Een livestream met muziek, interessante sprekers en inspirerende initiatieven voor de natuur. Om 20.30 uur, als het licht uitgaat, gaat de livestream op zwart. Earth Hour LIVE is dan verder als podcast te beluisteren.

Doe mee
Doe mee door met zijn allen het licht uit te doen én teken op voicefortheplanet.org de petitie. Bedrijven die het licht in het bedrijfspand uitdoen kunnen ook meedoen. Meer informatie: kom-in-actie/earth-hour/toolkit

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.