Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Elfde editie van Popquiz Brummen uitgesteld

Elfde editie van Popquiz Brummen uitgesteld

Organiserende werkgroep mikt op voorjaar 2022

Brummen/Eerbeek – “Wat hadden we graag op Derde Kerstdag weer in de zaal van De Vroolijke Frans een popquizavond met elkaar beleefd. Maar helaas, de aangescherpte coronamaatregelen van het kabinet maken het niet mogelijk”. Karin Beuwer, lid van de organiserende werkgroep Popquiz Brummen deelt het besluit om de popquiz dit jaar niet door te laten gaan, met zichtbare teleurstelling mee. “Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. We hopen dit voorjaar alsnog deze elfde editie door te kunnen laten gaan.”

Mede-organisatielid Robert Kersten laat weten dat er al veel werk in de nieuwe quiz is gestoken. “Dat moest ook wel, want de animo onder de popliefhebbers was dit jaar groot. Het deelnemersveld is met 12 teams van 3 personen al helemaal vol. Daarbij zitten ook 3 volledig nieuwe teams.” De organisatie heeft de teams inmiddels al persoonlijk op de hoogte gesteld. “Wat ons betreft geen afstel, maar gewoon uitstel”.

Gert-Jan van Dijk, eveneens vanaf aanvang lid van de werkgroep, legt uit welke afweging de organisatoren hebben gemaakt. “Onze popquiz is een wat ons betreft meer dan een quizje. Het is een lokaal evenement. En vorig jaar hebben we noodgedwongen door corona een online editie georganiseerd. Dat ging naar tevredenheid, maar toch concludeerden we na afloop dat een online versie het niet haalt bij de traditionele quiz in De Vroolijke Frans. Wij vertrouwen er op dat ergens in het voorjaar de maatregelen zodanig versoepeld zijn en corona onder controle, dat we alsnog de nu voorbereide quiz met ons allen kunnen spelen.”

Verantwoordelijkheid

Theo van Enckevort bevestigt dat het een lastig besluit is geweest om de popquiz

met enkele maanden uit te stellen. “Maar we vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen. Gezondheid gaat voor en met de huidige beperkingen wordt een enerverende quiz organiseren wel heel lastig.” Het werkgroeplid en tevens mede-uitbater van de Vroolijke Frans laat weten dat alle culturele activiteiten bij de Vroolijke Frans voorlopig niet door gaan. ”Laten we met ons alle aan de maatregelen houden Hoe eerder hebben we het virus onder controle en kunnen we alsnog een gezellige popquizavond organiseren

Vragen?
De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat dus uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kun je terecht voor het stellen van vragen over de popquiz en het uitstellen ervan. Natuurlijk kun je ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.