De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Ervaren bands in Muziekkoepel Nering Bögel

Ervaren bands in Muziekkoepel Nering Bögel

Het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel in Deventer is zondagmiddag 3 september voor SadSongs en Craton Scale (zie foto). Kenmerk van beide bands is de relatie die hun muziek heeft met blues, folk maar ook wel Americana. Voor dé muziekliefhebber een interessante middag in het Worpplantsoen.

SadSongs speelt zo’n 10 jaar in verschillende bezettingen (drum, percussie, toetsen, contrabas, gitaar, zang) Americana muziek op podiums in binnen- en buitenland. De voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting:. Recht uit ’t hart en recht voor z’n raap. De nummers hebben een verhaal en diepgang en gaan, zoals meestal, over de liefde en het leven.

De vijfkoppige band “Craton Scale” is toch wel eigenwijs om aan bestaande muziek zo af en toe een “Craton Scale” randje toe te voegen. De band uit Zutphen is ontstaan in 2014. “Craton Scale” speelt classic rock, pop, soul of blues en creëren met lol en passie hun eigen sound, maar wel herkenbaar. Hun repertoire bestaat uit nummers van The Cranberries tot U2 en van Van Dik Hout tot Rondé.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.