Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Geen treinen van en naar station Twello, Klarenbeek en Voorst-Empe

Geen treinen van en naar station Twello, Klarenbeek en Voorst-Empe

Vorige week stelden we je alvast op de hoogte, maar vanaf morgen donderdag 20 juli (06.00 uur) tot en met zondag 6 augustus (23.59 uur) rijden er geen Sprinters in de stedendriehoek. Dit heeft tot gevolg dat van, naar en via de stations Twello (zie foto), Klarenbeek en Voorst-Empe de reiziger geen gebruik van de trein kan maken. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de stations Apeldoorn, Apeldoorn Osseveld en Apeldoorn De Maten.

Door de werkzaamheden bij Apeldoorn rijden er die periode ook geen Intercity’s tussen Apeldoorn en Deventer, Apeldoorn en Amersfoort Centraal en tussen Apeldoorn en Zutphen rijden er geen Arriva-treinen. NS en Arriva zet bussen in. Houdt rekening met een langere reistijd en check sowieso kort voor vertrek de reisplanner.

Bij station Apeldoorn vervangt ProRail de wissels, vernieuwt het spoor en past sporen en perrons aan. Door deze aanpassingen kunnen de treinen straks sneller in- en uitrijden. De stoptreinen naar Deventer en Zutphen krijgen een plek om te stoppen. Met het oog op de toekomst wordt het spoor daardoor robuuster en reizigers zijn beter verspreid over het hele station.

Reizigers tussen Amersfoort Centraal en Deventer wordt geadviseerd om te reizen via Zwolle. Dit geldt ook voor reizigers tussen Almelo en Amersfoort Centraal die daarbij een gedeelte reizen met Blauwnet. NS en Arriva zetten bussen in op de volgende trajecten:
– tussen Apeldoorn en Amersfoort Centraal en Apeldoorn en Deventer zet de NS snelbussen in
– tussen Apeldoorn, Apeldoorn Osseveld, Twello en Deventer zet de NS stopbussen in
– tussen Apeldoorn, Apeldoorn De Maten, Klarenbeek, Voorst-Empe zet Arriva stopbussen in
Voor verdere informatie kijk je op ns.nl, arriva.nl en prorail.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.