Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Ini Wolters met verhalen en gedichten in dialectprogramma Mo’j is Luusteren

Ini Wolters met verhalen en gedichten in dialectprogramma Mo’j is Luusteren

Zaterdag 7 oktober is Ini Wolters uit De Vecht te gast in het het radioprogramma Mo’j is Luusteren van de streekomroep VoorstVeluwezoom. Het programma wordt gepresenteerd door Martien Kobussen (zie foto). Ini Wolters zal de vele vaste luisteraars van dit programma ongetwijfeld gaan verrassen met een aantal leuke verhalen en gedichten in de streektaal.

Nog steeds wordt er door veel personen in het dialect geschreven. Zij maakt hier een keuze uit, maar doet ook een greep in de voorraad dialectboekjes die in het verleden zijn geschreven. Wellicht gaat zij ook enkele mopjes vertellen. 

In het tweede uur komt weerman Mark Wolvenne uit Twello aan het woord en vertelt de luisteraars wat het nazomerweer gaat worden. Er is een voordracht en in het shantykwartier dit keer zeeliedjes van de ‘Eemslander Shanty’s. 

Mo’j is Luusteren wordt op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur uitgezonden via 107.5 fm. Er wordt hard gewerkt om de zender op 105.3 fm in de lucht te krijgen. Het programma kun je ook via de TV en internet beluisteren.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.