De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Jan en Annie Wonnink bij Mo’j is Luusteren

Jan en Annie Wonnink bij Mo’j is Luusteren

Vanavond van 19.00 tot 21.00 uur staat er weer een nieuwe editie van Mo’j is Luusteren op het programma. Jan en Annie Wonnink uit Brummen verlenen dit keer hun medewerking aan  het dialectprogramma Mo’j is Luusteren. Vanuit de studio van VoorstVeluwezoom aan het Marktplein in Twello wordt Mo’j is Luusteren LIVE uitgezonden en de presentatie is in de vertrouwde handen van Martien Kobussen (zie foto).

Annie Wonnink maakt mooie gedichten en verhalen en zal in de uitzending het één en ander laten horen. Jan Wonnink heeft zich verdiept in de politieke verwikkelingen in de gemeente Brummen. Er zijn grote problemen in Eerbeek waar de politiek druk mee in de weer is. De sluiting van De Hoop en het sterk vervuilde bodemwater aan de Doonweg hebben grote impact op het dorp.
In het tweede uur weer Krek wa’j Zek, de groetplaat, onze weerman Mark Wolvenne komt aan het woord en in het shantykwartier zeemansliedjes van het Sokkenbuurt Mannenkoor uit Ugchelen.

Mo’j is Luusteren is via VoorstVeluwezoom in de gemeenten Voorst en Brummen te beluisteren. In de gemeente Voorst tijdelijk wat moeilijk door het wegvallen van de zendmast.  Het programma kun je natuurlijk ook via de TV-kanalen en www.voorstveluwezoom.nl beluisteren.
Mo’j is Luusteren vanavond LIVE van 19.00-21.00 uur en de herhalingen zijn op zaterdag van 10.00-12.00 uur en woensdag van 17.00-19.00 uur.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.